Kallos VIA ЕООД


Нова Година в Белград 2014 с 2 нощувки в хотел

Holiday Inn 4* и Новогодишна Гала вечеря в ресторант

"Ада" (дневен преход) от София

Автобусна програма за Нова Година в Белград с настаняване в хотел Holiday Inn 4* и Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова) разположен на р. Дунав
Дата на отпътуване: 30.12.2013г. - 01.01.2014г.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
• Транспорт София -Белград - София с лицензиран туристически автобус или микробус;
• Пътни, магистрални и гранични такси;
• 2 нощувки в хотел Holiday Inn 4*;
• 2 закуски в хотел Holiday Inn 4*;
• Водач от фирмата организатор по време напътуването и престоя в Белград;
• Посещение на гр. Ниш - един от най-старите градове на Балканите, наричан "Портата между Изтока и Запада" и свободно време за покупки и разходка.

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
• Програми по желание;
• Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс - заплаща се при резервация;
• Комбинирана екскурзия - автобусно - пешеходен тур из историческите забележителности на Белград - 24 лева на човек.(заплаща се задължително към пакета);
• Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина;
• Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова) - 175 лв.(заплаща се задължително към пакета);
• Входни такси за музеите попрограма;
• Разходи от личен характер.
1 Ден - 30.12.2013 София – Белград – 420 км.
Отпътуване от София – Автогара "Сердика" в 05:30 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане около обяд в Белград. Екскурзия срещу доплащане: панорамна туристическата програма в Белград, която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Настаняване в хотел Holiday Inn 4*. Свободно време за почивка и разходка.

Вечерта – по желание, посещение на сръбски ресторант “кафани” на Скадарлия. Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи. Ще се насладите на изключителната сръбска кухня и живата музика на сръбски оркестър.Нощувка.

2 Ден - 31.12.2012 – Белград
Закуска. Свободно време за разходка, покупки и приготовление за ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2014 г. или екскурзия по желание срещу доплащане. Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина и втори по големина град на Сърбия. Разглеждане на крепоста "Петроварадин" и забележителностите на Нови Сад. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч. отпътуване за Белград.
19:00ч. / 19:30 ч. Трансфер: Хотел-Ресторант за Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова)

3 Ден - 01.01.2014 – Белград – София
Закуска. По традиция в Белград това е „Денят на отвореното сърце”. Отпътуване от Белград в посока гр. Ниш - един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада” и свободно време за покупки и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.


Нова Година в хотел Holiday Inn 4* / Белград

DBL - 433.50 лв
SNGL - 351.75 лв
DBL + EXB - 650.25 лв
DBL+CHD (0 - 5.99) - 596.25 лв
DBL+CHD (6 - 11.99) - 618.00 лв


Забележка:
• Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
• Всички клиенти задължително доплащат за допълнителна медицинска застраховка в офисите на фирмата при резервация;
• Необходими документи за екскурзия Нова Година в Белград: Задграничен паспорт или лина карта с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;
• № на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1 ви до 5 ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
• Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
• Начин на плащане: Ако офертата е на промоционална цена, заплащането трябва да бъде извършено в размер на 100 % до обявената промоционална дата. Ако офертата не е на промоционална цена то заплащането може да бъде извършено с депозит 50% и доплащане 14 дни преди заминаване. При оферти свързани с предстоящи празнични или специални програми, като Великден, Майски празници, Септемврийски програми, Коледа, Нова Година, Формула 1 и тн. заплащането трябва да бъде направено 14 дни преди датата на заминаване, освен ако не е упоменато друго условие. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.
• Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Сърбия. Пътува се със задграничен паспорт или лична карта, с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване.
• За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.
• Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека./за всяка група/.
• Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.
Нова Година в Белград 2014 3 нощувки в хотел Holiday Inn 4* и

Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (дневен преход) от

София

Автобусна програма за Нова Година в Белград с настаняване в хотел Holiday Inn 4* и Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова) разположен на р. Дунав

Дата на отпътуване: 29.12.2013г. - 01.01.2014г. ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт София - Белград - София с лицензиран туристически автобус или микробус;
 • Пътни, магистрални и гранични такси;
 • 3 нощувки в хотел Holiday Inn 4*;
 • 3 закуски в хотел Holiday Inn 4*;
 • Водач от фирмата организатор по време напътуването и престоя в Белград;
 • Посещение на гр. Ниш - един от най-старите градове на Балканите, наричан "Портата между Изтока и Запада" и свободно време за покупки и разходка.

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Програми по желание;
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс - заплаща се при резервация;
 • Комбинирана екскурзия - автобусно - пешеходен тур из историческите забележителности на Белград - 24 лева на човек.(заплаща се задължително към пакета);
 • Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина;
 • Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова) - 175 лв.(заплаща се задължително към пакета);
 • Входни такси за музеите попрограма;
 • Разходи от личен характер.

1 Ден - 29.12.2013 София – Белград – 420 км. Отпътуване от София – Автогара "Сердика" в 05:30 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане около обяд в Белград. Екскурзия срещу доплащане: панорамна туристическата програма в Белград, която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Настаняване в хотел Holiday Inn 4*. Свободно време за почивка и разходка. Нощувка. 2 Ден - 30.12.2013 – Белград Закуска. Свободно време за разходка, покупкиили екскурзия по желание срещу доплащане. Вечерта – по желание,посещение на сръбски ресторант “кафани” на Скадарлия. Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи. Ще се насладите на изключителната сръбска кухня и живата музика на сръбски оркестър. 3 Ден - 31.12.2012 – Белград – Нови Сад – Белград Закуска. Свободно време за разходка, покупки и приготовление за ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2014 г. илиекскурзия по желание срещу доплащане. Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина и втори по големина град на Сърбия. Разглеждане на крепоста "Петроварадин" и забележителностите на Нови Сад. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч. отпътуване за Белград. 19:00ч. / 19:30 ч. Трансфер: Хотел-Ресторант за Новогодишна Гала вечеря в ресторант "Ада" (Острова) 4 Ден - 01.01.2014 – Белград – София Закуска. По традиция в Белград това е „Денят на отвореното сърце”. Отпътуване от Белград в посока гр. Ниш - един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада” и свободно време за покупки и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.


Нова Година в хотел Holiday Inn 4* / Белград

DBL - 537.46 лв
SNGL - 438.13 лв
DBL + EXB - 806.19 лв
DBL+CHD (0 - 5.99) - 739.20 лв
DBL+CHD (6 - 11.99) - 765.38 лв

Забележка:

 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Всички клиенти задължително доплащат за допълнителна медицинска застраховка в офисите на фирмата при резервация;
 • Необходими документи за екскурзия Нова Година в Белград: Задграничен паспорт или лина карта с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;
 • № на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1 ви до 5 ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
 • Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • Начин на плащане: Ако офертата е на промоционална цена, заплащането трябва да бъде извършено в размер на 100 % до обявената промоционална дата. Ако офертата не е на промоционална цена то заплащането може да бъде извършено с депозит 50% и доплащане 14 дни преди заминаване. При оферти свързани с предстоящи празнични или специални програми, като Великден, Майски празници, Септемврийски програми, Коледа, Нова Година, Формула 1 и тн. заплащането трябва да бъде направено 14 дни преди датата на заминаване, освен ако не е упоменато друго условие. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.
 • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Сърбия. Пътува се със задграничен паспорт или лична карта, с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване.
 • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.
 • Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека./за всяка група/.
 • Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта. 

Make a free website with Yola