КАЛЛОС ВИА


“Каллос Виа  ЕООД” 

Туристическа  агенция “Каллос Виа  ЕООД”  е създадена през 2007 г. и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран  в организиране на екскурзии и  почивки в чужбина. 

"Каллос Виа"  ЕООД e специализиранa в организиране  на екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. Това са прекрасни културни турове, които срещат участниците в тях с историята, паметниците, архитектурните забележителности и музеи на страните и градовете, включени в програмите. 

"Каллос Виа"  ЕООД е специализирана и в  индивидуално обслужване на клиенти  с най-разнообразни интереси. Предлага  индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на земното кълбо. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр. 

"Каллос Виа"  ЕООД предлага на своите клиенти  настаняване в хотели и обслужване (трансфери, рент а кар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и пр.) на бизнесмени и туристи при пътуванията им в чужбина. Благодарение на дългогодишните ни контакти с големи туроператори, цените ни са изключително атрактивни.

Фирмата предлага ученически пътувания и отдих  на атрактивни цени. 

"Каллос Виа"  ЕООД се занимава и с инсентив  туризъм – организира симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. . 
 

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУРОПЕРАТОР №  РКК – 01 - 05784

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ  № РКК-01-05843

Гарант за туроператор "Каллос Виа ЕООД" по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е ЗПАД "Армеец" с застраховка "Отговорност на туроператора" - застрахователна полица на ЗАД "Армеец"

№ 1233013150000241571


 

Make a free website with Yola