Kallos VIA ЕООДНова Година 2014 в Букурещ - 4 дни, 3 нощувки и 3 закуски в Rin

Grand Hotel 4* или RIN Central Hotel 4* с възможност за посещение

на Синая, Бран и Брашов от София, В.Търново и РусеНова Година 2014 в Букурещ - 4 дни, 3 нощувки и 3 закуски в Rin Grand Hotel 4* или RIN Central Hotel 4* с възможност за посещение на Синая, Бран и Брашов от София, В. Търново и Русе Дати на отпътуване: 29.12.2013г. - 01.01.2014г. при мин. 40 човека

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт България – Румъния - България с лицензиран туристически автобус или микробус;
 • 3 нощувки вRin Grand Hotel 4* или RIN Central Hotel 4*
 • 3 закуски вRin Grand Hotel 4* или RIN Central Hotel 4*
 • Комбиниран тур на Букурещ - панорамно - пешеходна екскурзия (без включени входни такса);
 • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния;
 • Медицинска застраховка за 5000 евро с Асистанс за лица до 65г.(за лица над 65г. се доплаща допълнително);

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • разходи от личен характер;
 • по желание: Новогодишна вечеря в традиционен румънски ресторант: 195 лева на човек /вечеря и напитки без лимит/. За всички останали - Новогодишно забавление по централните площади на Букурещ. Честита Нова Година!
 • медицинска застраховка за лица над 65г.
 • обяди по маршрута;
 • входните такси на посещаваните обекти- около 55 румънски леи;


Ден 1 29.12.2013 г. Отпътуване в 06.30ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Плевен – Русе - Дунав мост. Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. Около обяд пристигане в Букурещ. Настаняване в хотел. След обяд панорамна екскурзия на града:Триумфалната арка, Народният театър-символ на театралната бохема, храмът на музиката „Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеско, площадът на Революцията, площадът на Победата, Кралският дворец, Катедралата. Нощувка. Ден 2 30.12.2013 г.

Закуска. Свобдно време илиекскурзия по желание до Синая, Бран и Брашов -В 7:30 ч. отпътуване за Трансилвания. Пристигане в Синая.Най-голямата забележителност на този известен планински курорт е замъкът Пелеш, когото мнозина нареждат сред най-красивите в Европа. Строителството му започва през 1873 г., по заповед на румънския крал Карол I. Днес замъкът работи като музей; притежаващ изключително богата колекция от произведения на изкуството.Отпътуване за Бран. Посещение на замъка в Бран, известен още като Замъка на граф Дракула, който легендите свързват с името на Влад Цепеш – митичен румънски владетел, известен със своята жестокост: той набучвал на кол враговете си, крадците и престъпниците и ги оставял да умрат от загуба на кръв. Отпътуване за Брашов. Градът, разположен в южните Карпати, впечатлява със своята готическа, барокова и ренесансова архитектура. Тук можете да видите Старото кметство – сега исторически музей; красивата ренесансова сграда на Дома на търговеца – сега известен ресторант; Черната църква – най-голямата готическа църква в Румъния. Името й идва от пожар през 1689 г., който почернил стените. Пак в нея се намира и един от най-големите органи в Източна Европа. Връщане в Букурещ. Нощувка.

Ден 3 31.12.2013 г. Закуска. Свободно време за разходка и покупки. Подготовка за Новогодишната нощ. Посрещане на Новата 2014 година! Нощувка. Ден 4 01.01.2014 г. Късна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Rin Grand Hotel 4* или RIN Central Hotel 4*

DBL - 538.08 лв
SNGL - 433.20 лв
TRPL - 807.12 лв
DBL+CHD (0 - 11.99) - 753.16 лв


Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

Необходими документи: Лична карта или задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;

Плащане за екскурзия: Депозит в размер на 50 % при резервацията. Офертите по ранни записвания трябва да бъдат заплатени до уречените срокове. По оферти за ранни резервации не се допускат каквито и да било промени, смяна на имена, дата на пътуване, смяна на тип стая, брой туристи итн.

Промоцията е валидна при резервация и плащане, направени по обявените промоционални дати!

При каквато и да е промяна на име на турист, дата на пътуване или смяна на типа стая, резервация се заплаща по стандартните цени!

Всеки турист, резервирал и заплатил пакет на ранно записване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да смени датата и заплати по основни тарифи губи на 100% внесената сума! Никакви изключения не се допускат!

Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.

Програмата се осъществява при минимум записани 40 души!

Краен срок за уведомление, когато този брой не е събран - 7 работни дни преди датата на отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта, ако туристите не са 45.

Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!


 

Make a free website with Yola